Wij leveren uw totaaloplossing!

All-in

Nood aan wat extra ruimte? Denk je aan de renovatie van je huis? In de zon of uit de zon, met handige screens, lamellen of zonwering. Verwarm jezelf via infrarood stralers wanneer het koud is. Waarom geen zonnepanelen verwerken in het dak om je energiefactuur te doen dalen of eenvoudigweg je jacuzzi te verwarmen… ? Wil je graag die prachtige veranda of terrasoverkapping in je tuin maar dan zonder alle zorgen van passen meten en vergelijken!? Gesbo begeleidt je doorheen het hele project: van idee, over ontwerp tot plaatsing.

Het samenwerken met partners (zoals bijvoorbeeld Renson voor een lamellen systeem) kan eenvoudigweg gecombineerd worden en hoeft in geen geval een obstakel te vormen voor jouw dromen …

... of hoe wij bij GESBO Veranda's jou woning méér waard laten worden!

VOOR:

NA:

Stap 1 Neem vrijblijvend contact met ons op

Via de contactpagina of het telefoonnummer kan je vrijblijvend een offerte aanvragen. We behandelen je aanvraag zo snel mogelijk en bezorgen dit aan één van onze commercieel adviseurs. Deze neemt vervolgens contact met je op voor een persoonlijke afspraak bij jou thuis.

Stap 2 Persoonlijke afspraak

Onze adviseur overloopt samen met jou je specifieke wensen. Hoe zien je bestaande woning en tuin eruit? Wat is de oriëntatie van je toekomstige pergola of veranda? Wens je een tuinkamer of eerder een leefveranda als een uitbreiding van je keuken of woonkamer? Of wens je de huisrenovatie volledig uit handen te geven? De adviseur houdt rekening met je smaak en persoonlijke voorkeur en het beschikbare budget. Op basis hiervan maakt hij na een eerste opmeting, een gedetailleerd 3D-ontwerp van het project.

Stap 3 Één aanspreekpunt tijdens het hele project

Vervolgens werken we een volledig ontwerp en voorstel uit in lijn met jouw wensen. Ben je overtuigd? Dan sluiten we een overeenkomst af voor het realiseren van het project tegen een vaste prijs en levertermijn. Geen verrassingen dus! We bezorgen je de meldings- of vergunningsaanvragen die je aan de technische dienst van je gemeente kan overdragen. Vanaf hier neemt een van onze projectleiders het totaalproject in handen. Zo heb je als klant steeds een vast aanspreekpunt.

Stap 4 Kwalitatief maatwerk met eigen vakmensen

De projectleider doet een tot op de millimeter nauwkeurige opmeting van je toekomstige pergola of veranda en maakt de uitvoeringstekeningen op. Voor zowel het ontwerp als de fabricage en de plaatsing doen we beroep op eigen personeel en expertise. Hierdoor levert Gesbo al jarenlang kwalitatief maatwerk en volgens de vooropgestelde planning.

  1. Volledig ontwerp en fabricage van aluminium en houten veranda oplossingen
  2. Voor houten constructies gebruiken we gecertifieerde FSC en PEFC hout producten. Door certificering kan de herkomst van hout en houtproducten uit duurzaam beheerd bos worden aangetoond. De twee bekendste keurmerken zijn PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification) en FSC (Forest Stewardship Council)
  3. De houten oplossingen in meranti, afzelia, afrormosia, teak worden bewerkt met een modern machinepark (ramenstraat, CNC-machine, automatische verlijmpers, 8-assige automatische schaaf..)
  4. Voor aluminium hebben we een jarenlang succesvolle samenwerking met SAPA voor de aanlevering van kwaliteitsprofielen en het verwerken in het atelier met behulp van een modern machinepark (automatische dubbelverstekzaag en moderne CNC machine)
  5. Eigen ploeg van metsers voor de volledige uitvoering van de ruwbouwwerken (graafwerken, beton en metselwerken)
  6. Eigen ploeg van ervaren monteurs voor het plaatsen van de veranda en pergola oplossingen.
  7. Eigen afwerkingsteam met bezetter en gediplomeerde schilder
  8. Ook elektrische werken, vloerwerken, klimatisatie (verwarming en A/C), etc… kan door het Gesbo-team gecoördineerd en aangeboden worden. Dit doen we steeds door gebruik te maken van degelijke en kwaliteitsvolle producten met de beste prijs/kwaliteit verhouding en bedrijfszekerheid.

Stap 5 Dienst na verkoop

Ook na de plaatsing wordt jouw veranda of pergola, voor onderhoud en herstellingen, opgevolgd door onze dienst na verkoop. Bovendien geniet je van 10 jaar garantie tegen constructiefouten.

Heb je nog vragen over onze veranda’s, pergola’s of service?

Breng een bezoekje aan onze toonzaal of neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag verder.